De nieuwe generatie akoestische gitaren

Het merk Baton Rouge Guitars staat voor bijzondere en unieke gitaren voor een reële prijs, designed voor ambitieuze muzikanten die op zoek zijn naar een gitaar met een sterk (eigen) geluid en een modern uiterlijk.
Dankzij de brede range van gitaren heeft Baton Rouge een instrument voor gitaristen van ieder niveau, van beginner tot professional.

Baton Rouge is een instrument met karakter. Baton Rouge staat voor bijzonder, anders, authentiek en eigenwijs.

Simpel en modern, de AR series

Zorgvuldig geselecteerde houtsoorten en een prima staaltje vakmanschap verzekeren dat de gitaren uit de AR series meegaan met de laatste trends en verwachtingen. De gitaren uit de AR series zijn voor de veeleisende gitarist, die zoekt naar een geavanceerde gitaar met een opmerkelijke klank, stabiliteit, innovatie en kwaliteit.

Allesbehalve normaal : de X series

 

De Baton Rouge X-series zijn gemaakt voor gitaarspelers die niet kiezen voor een doorsnee gitaar of klassiek ogende gitaar.

Met de X-series van Baton rouge heb je de zekerheid dat je iets nieuws in handen hebt met een innovatief concept en design.
Bijzonder en ongebruikelijke houtsoorten en opzienbarend vakmanschap maken van iedere X-serie gitaar een speciaal instrument.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0